Pyssliga julklappar


Julen är en så härlig tid! Förutom ljus, pynt, familj och släkt så får pysslande en naturlig del genom julpyssel! I år har jag både pysslat själv och med andra, väldigt skoj! 

Bland mina julklappar kunde man se ett visst tema, pyssel! Perfekt för pysseltokiga jag! 
I klapparna fanns Panduros pysselspel, vem vill komma hit och spela 😃? Vi har inte hunnit spela det än men kan det bli bättre än när man kombinerar två roliga saker!

Jag fick även en julkalender att sy till nästa jul, det blir mysigt med lite korsstygn igen!  Jag broderade en del när jag var yngre men nu var det längesen.

Nästa pysselsak var ett set med verktyg för papperspyssel, nu kan jag göra ännu finare kort! Det är kul med bra verktyg men det ger mig också lite prestationsångest 😜

(null)
Fina pyssliga julklappar.

Med mer material och prylar behövs ordning och reda. Jag fick flera bra plastlådor att sortera i. Jag återkommer med bilder när allt har fått sin plats!

(null)
Här ska det bli ordning och reda.

Förutom de fina klapparna fick jag en stor bonusklapp från min mor. När jag var liten jobbade min mamma som dagmamma och har under åren samlat på sig mycket pysselmaterial. Två stora kartonger fick jag med mig hem 😃. Det ska bli kul att gå igenom allt och se vad jag kan göra. En hel del av materialet passar väldigt bra till barnpyssel så jag ser fram emot när min son blir lite äldre så vi kan pyssla tillsammans!

(null)
Massa nytt (för mig) pysselmaterial.

Jag är väldigt nöjd med julen även i år. Det har varit mysigt, trevligt, skoj och fint. Dessutom har mitt pysselrum fått nya prylar! Hoppas ni också har haft en fin jul!

Fru Söderbrings blogg

Bloggen kommer mest att fyllas av pyssel, handarbete och lite bakning.

RSS 2.0